Wellness & spa

U prelepom ambijentu hotela Ema nalazi se mala oaza mira, mesto koje odiše harmonijom i poziva Vas da izdvojite malo vremena za sebe i svoje zdravlje.

Pobegnite od stresa svakodnevnog života u SPA CENTAR hotela Ema, gde se možete prepustiti opuštajućim spa tretmanima u mirnom okruženju.

Boravak u našem spa centru, koji sadrži finsku saunu, infrared saunu i slanu sobu, podstiče dobro raspoloženje, oslobađa od stresa, toksina i negativne energije. U ovakvoj oazi mira zaboravljate na svakodnevne probleme i čuvate Vaše zdravlje i zdravlje Vaše porodice.
Slana soba pomaže ublažavanje i nestanak simptoma oboljenja disajnih puteva i kožnih oboljenja, ali prija i za jačanje imuniteta i opuštanje od stresnog dana.

Finska sauna popravlja imunitet, jača srce, sagoreva kalorije, opušta mišiće, ublažava stres, otklanja celulit, poboljšava kvalitet kože, doprinosi mirnom snu i kvalitetnom odmoru.

Infrared sauna je pokazala optimalne rezultate u lečenju zdravstvenih problema i održavanju zdravlja - opušta mišiće i tetive, podstiče izgradnju kostiju, uklanja bol, reguliše krvni pritisak, podstiče metabolizam, krvotok i srčani mišić…

Poklonite sebi malu dozu hedonizma i već nakon prvog dolaska u naš spa centar, ova jedinstvena vrsta uživanja postaće Vaš ritual.

Pogledajte cenovnik SPA centra garni hotela EMA OVDE. 

Online Rezervacija

Datum dolaska:

Broj noćenja:

Pristupni kod (opcija)

Promeni / Otkaži rezervaciju »

Vesti

Organizujte nezaboravnu rođendansku proslavu za svoje dete! Za Vašu proslavu možemo organizovati gledanje filma, maskenbal, žurku ili neku drugu vrstu animacije po želji!
Hotel Ema izlagač na Sajmu turizma u Kragujevcu
Iskoristite akciju - 20% popusta na korišćenje SPA centra; uživajte i što je najbitnije, poboljšajte svoje zdravlje!
Poklonite dragoj osobi vaučer za korišćenje SPA centra u našem Hotelu.
Obeležite kraj radne nedelje negom nabitnije osobe u Vašem životu – Vas!